Μουσικοί Προορισμοί: Μια Συναυλιακή Βραδιά με τη Χορωδία της Emfasis στο Ωδείο Αθηνών

2024

Μουσικοί Προορισμοί

Μια Συναυλιακή Βραδιά με τη Χορωδία της Emfasis στο Ωδείο Αθηνών

Μετά από μήνες Μουσικοθεραπευτικών Δράσεων και Μουσικών Συναντήσεων και χάρη στην εθελοντική συμμετοχή καταξιωμένων καλλιτεχνών, δημιουργήσαμε την Χορωδία της Emfasis, στο πλαίσιο του Προγράμματος "Mobile Joy".

Καθώς η ανταπόκριση των ωφελούμενων μας ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αποφασίσαμε να τολμήσουμε το επόμενο βήμα, να μοιραστούμε την προσπάθεια μας με φίλους και υποστηρικτές. Έτσι λοιπόν, την Δευτέρα 8 Απριλίου, η Χορωδία της Emfasis υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Maestro Stacy Koulouris, πραγματοποίησε μια μοναδική Συναυλιακή Βραδιά στην Αίθουσα Άρης Γαρουφαλής του Ωδείου Αθηνών.

Παρέα με τους Ηρακλή Κοντό, Θέμη Κοντό, Μάριο Στενό, Νίκο Τουλιάτο και με την φιλική συμμετοχή της μοναδικής Μπέσσυ Αργυράκη και της Χρυσηίδας, μας ταξίδεψαν ερμηνεύοντας μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου.

Η Εκδήλωση πλαισιώθηκε με αποσπάσματα από το Βραβευμένο Ντοκιμαντέρ “Roofless Dreams” και την ανάγνωση Homeless Diaries, από τον διακεκριμένο ηθοποιό Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη & την Έρρικα Πρεζεράκου.

Εθελοντές, φίλοι, υποστηρικτές και συνεργάτες μας τίμησαν με την παρουσία τους και μας χάρισαν το πιο ζεστό τους χειροκρότημα.

Χρυσός Χορηγός: Ελληνικά Λεωφορεία

Ασημένιος Χορηγός: Skroutz

Χάλκινοι Χορηγοί: Ελίν - AGT - Iris Villa KEA

Υποστηρικτής: Podimatas Group

Κάνε Εγγραφή

Newsletter