Χρειαζόμαστε την Υποστήριξη σου

Γίνε Εθελοντής στην Emfasis!

Help First

#Volunteer4Emfasis

Η εθελοντική προσφορά είναι ο πυρήνας της Emfasis Non-Profit και η κινητήριος δύναμη των όσων πετυχαίνουμε. Mε την πολύτιμη προσφορά τους, οι εθελοντές μας συμβάλλουν στην συνεπή & αποτελεσματική υλοποίηση των δράσεων μας, καλύπτοντας καίριες ανάγκες.

Σκοπός μας είναι η έμπρακτη, ομαλή και αποδοτική ενσωμάτωση των εθελοντών στο καθημερινό μας έργο, με φυσική παρουσία ή εξ αποστάσεως.

Μαζί Καταφέρνουμε Περισσότερα!

Με την ενεργή συμμετοχή των εθελοντών μας από το 2013 και έπειτα, δημιουργούμε μία αλυσίδα προσφοράς, με στόχο την αλληλεγγύη και την αποκατάσταση της αξιοπρέπειας των πιο ευάλωτων συμπολιτών μας.
Μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης με διαδραστικά εργαστήρια, ανταλλαγή εμπειριών και ομαδικές δράσεις ενδυναμώνουμε το ρόλο τους, επιδιώκοντας την ηθική ανταμοιβή τους.

Help The People With us

Πως μπορώ να γίνω εθελοντής;

Στην Emfasis προσφέρουμε διαφορετικές ευκαιρίες εθελοντικής εργασίας, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα και τα ενδιαφέροντα κάθε υποψήφιου εθελοντή.

A) Αν επιθυμείς την ενσωμάτωση στην εθελοντική μας ομάδα σε σταθερή βάση κάθε μήνα, συμπλήρωσε την Αίτηση Εθελοντισμού.  

Β) Αν επιθυμείς να συμμετέχεις σε συγκεκριμένες μόνο δράσεις όταν είσαι διαθέσιμος, γίνε μέρος στην ομάδα Emfasis Helping Hands.

Επικοινώνησε μαζί μας στο (+30) 2160005417 ή στο volunteer4emfasis@gmail.com για να βρούμε από κοινού την κατάλληλη εθελοντική δράση για εσένα.

*H Emfasis Non-Profit είναι ένας οργανισμός ίσων ευκαιριών, ανεξαρτήτως ταυτότητας φύλου, σεξουαλικής ταυτότητας, φυλετικής ή εθνοτικής καταγωγής, θρησκείας ή πεποιθήσεων, αναπηρίας και ηλικίας.

01
Ξεκίνα συμπληρώνοντας την Αίτηση Εθελοντισμού κάνοντας κλικ στο κουμπί παρακάτω.

Veniam quae. Nostrum facere repellendus minus quod aut neque reiciendis.

02
Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για να προγραμματίσουμε μια Ατομική Συνέντευξη.

Veniam quae. Nostrum facere repellendus minus quod aut neque reiciendis.

03
Στα επόμενα βήματα συμπεριλαμβάνονται η Εκπαίδευση & η Ενημέρωση για τον Κώδικα Δεοντολογίας μας.

Veniam quae. Nostrum facere repellendus minus quod aut neque reiciendis.

04
Αφότου έχεις ολοκληρώσει την θεωρητική & πρακτική εκπαίδευση σου, μπορείς να συμμετέχεις ενεργά σε όλες τις πρωτοβουλίες & τις δράσεις μας.

Veniam quae. Nostrum facere repellendus minus quod aut neque reiciendis.

Κάνε Εγγραφή

Newsletter