Χρειαζόμαστε την Υποστήριξη σου

Γίνε Εθελοντής στην Emfasis!

Help First

#Volunteer4Emfasis

Η εθελοντική προσφορά είναι ο πυρήνας της Emfasis Non-Profit και η κινητήριος δύναμη των όσων πετυχαίνουμε. Mε την πολύτιμη προσφορά τους, οι εθελοντές μας συμβάλλουν στην συνεπή & αποτελεσματική υλοποίηση των δράσεων μας, καλύπτοντας καίριες ανάγκες.

Σκοπός μας είναι η έμπρακτη, ομαλή και αποδοτική ενσωμάτωση των εθελοντών στο καθημερινό μας έργο, με φυσική παρουσία ή εξ αποστάσεως.

Μαζί Καταφέρνουμε Περισσότερα!

Με την ενεργή συμμετοχή του εθελοντικού μας σώματος από το 2013 και έπειτα, δημιουργούμε μία αλυσίδα προσφοράς, με στόχο την αλληλεγγύη και την αποκατάσταση της αξιοπρέπειας των πιο ευάλωτων συμπολιτών μας.
Μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης με διαδραστικά εργαστήρια, ανταλλαγή εμπειριών και ομαδικές δράσεις ενδυναμώνουμε το ρόλο τους, επιδιώκοντας την ηθική ανταμοιβή τους.

Help The People With us

Πως μπορώ να γίνω εθελοντής;

Αν διαθέτεις λίγες μόνο ώρες το μήνα αλλά θες να γίνεις μέρος της προσπάθειας μας, μπορείς απλά να μας στείλεις ένα sms στο +30 6940648696 για να ενταχθείς στην ομάδα Emfasis Helping Hands.

Θα σου στέλνουμε ενημερώσεις με τις ημέρες και τις ώρες που μπορείς να μας βοηθήσεις να προετοιμάσουμε kit έκτακτης ανάγκης και οργανώσουμε τον Χώρο Αποθήκευσης Προμηθειών.

*H Emfasis Non-Profit είναι ένας οργανισμός ίσων ευκαιριών, ανεξαρτήτως ταυτότητας φύλου, σεξουαλικής ταυτότητας,, φυλετικής ή εθνοτικής καταγωγής, θρησκείας ή πεποιθήσεων, αναπηρίας και ηλικίας.

01
Ξεκίνα συμπληρώνοντας την Αίτηση Ενδιαφέροντος κάνοντας κλικ στο κουμπί παρακάτω.

Veniam quae. Nostrum facere repellendus minus quod aut neque reiciendis.

02
Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για να προγραμματίσουμε μια Ατομική Συνέντευξη.

Veniam quae. Nostrum facere repellendus minus quod aut neque reiciendis.

03
Στα επόμενα βήματα συμπεριλαμβάνονται η Εκπαίδευση & η Ενημέρωση για τον Κώδικα Δεοντολογίας μας.

Veniam quae. Nostrum facere repellendus minus quod aut neque reiciendis.

04
Αφότου έχεις ολοκληρώσει την θεωρητική & πρακτική εκπαίδευση σου, μπορείς να συμμετέχεις ενεργά σε όλες τις πρωτοβουλίες & τις δράσεις μας.

Veniam quae. Nostrum facere repellendus minus quod aut neque reiciendis.

Κάνε Εγγραφή

Newsletter