11/27/2019

Βράβευση στον Διαγωνισμό Νησίδες Ποιότητας 2019

Στην επίσημη τελετή που πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 26 Νοεμβρίου στις 19.00, στο κτήριο της Παλιάς Βουλής στην Αθήνα, η Emfasis Foundation βραβεύτηκε με το βραβείο «Νησίδες ποιότητας» 2019. Το βραβείο απένειμε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Συγχαρητήρια στους συνάδελφους από όλες τις άλλες οργανώσεις που βραβεύτηκαν, για το σημαντικό έργο τους, ήταν τιμή μας να βρισκόμαστε ανάμεσα τους.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την «Κίνηση Πολιτών για μια Ανοικτή Κοινωνία» για την διάκριση στον διαγωνισμό ΝΗΣΙΔΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, που πίστεψε στο έργο μας, την Melina Taprantzi από την Wise Greece που ανέλαβε την παρουσίαση της ομάδας μας.

Πάνω απ’ όλα όμως θέλουμε να πούμε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ στους εθελοντές μας που προσφέρουν καθημερινά στους δρόμους της πρωτεύσουσας και μας βοηθούν να κάνουμε τους στόχους μας πράξη.

Όπως είπε η Maria Karra, συνιδρύτρια της Emfasis: «Η σημερινή διάκριση ανήκει στους αστείρευτους εθελοντές μας που κατέγραψαν 150.000 ώρες ανθρώπινης παρουσίας στο κοντέρ της προσφοράς. Για τους ανθρώπους στο δρόμο – τους υποσχόμαστε να παραμείνουμε η φωνή τους καταρρίπτοντας βλαβερά στερεότυπα. Πέρα από νούμερα και στατιστικά, ένας είναι ο λόγος της ύπαρξής μας. Η αγάπη στον άνθρωπο. Συγχαρητήρια σε όλους τους οργανισμούς που βραβεύονται σήμερα, ευχαριστούμε την Κίνηση Πολιτών για μια Ανοικτή Κοινωνία για την αγάπη και το σεβασμό τους».

Κάνε Εγγραφή

Newsletter