3/29/2021

Kaizen Gaming: Δωρεά Κινητής Μονάδας Στήριξης

Η στήριξη και η προσφορά των εταιρειών είναι ανεκτίμητης αξίας για εμάς καθώς έτσι καταφέρνουμε να παραμένουμε ενεργοί και να στεκόμαστε δίπλα στους ανθρώπους μας.

Mέσω της πολύτιμης δωρεάς  Κaizen Gaming  καταφέραμε να εξασφαλίσουμε μία κινητή μονάδα στήριξης της Emfasis Foundation η οποία εξυπηρετεί τις ανάγκες τις οργάνωσης για την διεξαγωγή βαρδιών στο πεδίο. Με τη χρήση της μονάδας έχουμε την δυνατότητα να επισκεπτόμαστε όλες τις περιοχές της Αττικής και να εκτελούμε τις βάρδιες μας παρέχοντας είδη επιβίωσης, τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης καθώς και ψυχοκοινωνική υποστήριξη. Η δωρεά εκ μέρους των υπαλλήλων της Κaizen Gaming μίας κινητής μονάδας στήριξης, ήταν καταλυτικής σημασίας. Με αυτήν, δίνουμε καθημερινά το παρόν σε περίπου 20 δήμους/περιοχές της Αττικής εκτελώντας βάρδιες ανακούφισης με τους εκπαιδευμένους streetworkers, παρέχοντας είδη επιβίωσης, τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης καθώς και ψυχοκοινωνική υποστήριξη στους συνάνθρωπους που βιώνουν επισφαλείς συνθήκες διαβίωσης και οικογένειες κάτω από το όριο της φτώχειας.

Σε δήλωσή της η κα Μαρία Καρρά, Co–Founder της Emfasis Foundation, σημείωσε «Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες για την συγκινητική γενναιοδωρία ψυχής που επέδειξαν οι άνθρωποι του ομίλου με αυτή την πρωτοβουλία. Εύχομαι και άλλες ιδιωτικές πρωτοβουλίες όπως αυτή που υλοποίησε η Kaizen Gaming για εμάς, να βρουν και άλλους αποδέκτες με στόχο να επωφεληθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι συνάνθρωποί μας. Αυτή η κινητή μονάδα μας δίνει σημαντική ανάσα και έρχεται σε μια στιγμή πραγματικά κρίσιμη για τη λειτουργία μας. Η ανακούφιση και η χαρά μας ήταν τεράστια όταν μας ανακοίνωσαν ότι θα έχουμε στη διάθεσή μας το βαν, λίγα μόνο εικοσιτετράωρα πριν υποχρεωθούμε να αποσύρουμε την παλιά μας μονάδα. Ευχαριστούμε ολόψυχα όχι μόνο την Kaizen Gaming αλλά και όλους του ανθρώπους της ξεχωριστά που επέλεξαν να σταθούν στο πλευρό μας με αυτό τον τρόπο, δίνοντάς μας δύναμη να μπορούμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε βοήθεια σε ανθρώπους που πραγματικά μας έχουν ανάγκη. Εκ μέρους της Emfasis Foundation και της ομάδας των εθελοντών της, ευχαριστούμε τον Όμιλο Kaizen Gaming και όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της πραγματικά ζωτικής δωρεάς προς την Emfasis»

Κάνε Εγγραφή

Newsletter