Μη τους προσπερνάς - Κάνε μία δωρεά!

Εφοδίασε τις ομάδες Streetwork με πακέτα επιβίωσης

Η ομάδα μας βρίσκεται καθημερινά στους δρόμους της Αττικής παρέχοντας ψυχοκοινωνική υποστήριξη αλλά και κάλυψη ειδών πρώτης ανάγκης & σίτιτσης. Με τη δωρεά σου θα ενισχύσεις τις βάρδιες streetwork καθώς θα μας δώσεις την δυνατότητα να παρέχουμε στους ανθρώπους μας όλα τα αναγκαία για εκείνους είδη.

Υιοθέτησε μία οικογένεια σε ακραία φτώχεια

Ενίσχυσε μέσω δωρεάς τη κάλυψη ληξιπρόθεσμων λογαριασμών ΔΕΚΟ, ανάγκες σε τρόφιμα & συμμετοχή στη κάλυψη ενοικίου προς αποφυγή έξωσης. Επικοινωνήσε μαζί μας στο [email protected] ή στο 2103220831

Πρόσφερε ένα καλάθι αγάπης

Μέσω της δωρεάς σας, θα μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε καλάθια αγάπης για οικογένειες που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας, δίνοντας τους την ευκαιρία να νιώσουν κι πάλι την οικογενειακή θαλπωρή.


Eναλλακτικοί τρόποι προσφοράς

Τραπεζικός Λογαριασμός

ΙΒΑΝ: GR75 0172 0290 0050 2906 9192 340 (Tράπεζα Πειραιώς)

Για την κοινοποίηση της απόδειξης της δωρεάς σας, παρακαλούμε αναγράψτε το ονοματεπώνυμο & το email σας στο πεδίο «Αιτιολογία», κατά τη διάρκεια της συναλλαγής. 

Σημείωση: Αντί συμβόλου «@» αναγράψτε «at». Παράδειγμα: exampleatgmail.com

Tην απόδειξη & την ευχαριστήρια κάρτα σας θα τα λάβετε από το email [email protected]. Σε περίπτωση που δε τα λάβετε, ελέγξτε τα ανεπιθύμητα, κι αν δε το βρείτε καλέστε μας στο 2103220831.

Τοποθέτηση Donation Box

Στηρίξτε έμπρακτα το έργο μας, τοποθετώντας ένα Donation box στο χώρο εργασίας σας, παροτρύνοντας τους συναδέλφους σας να προσφέρουν ένα συμβολικό ποσό που θα διατεθεί μετά από συνεννόηση σε πρόγραμμα ανακούφισης.

Δωροεπιταγή super market

Mέσω της  δωρεάς σου, θα εξασφαλίσουμε στους ευάλωτους εξυπηρετούμενους μας, δωροεπιταγές super market, ώστε να αγοράσουν οι ίδιοι τα πιο επείγοντα & απαραίτητα είδη επιβίωσης, με αξιοπρέπεια & σεβασμό.

Κάνε plug in στο youbehero

Στήριξε μας με κάθε σου ηλεκτρονική αγορά, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος! Τοποθέτησε το παρακάτω plug in της youbehero & επέλεξε την Emfasis Foundation σαν την οργάνωση που μιλάει στη καρδιά σου. Καμία δωρεά δεν είναι πολύ μικρή!

Δωρεά στη μνήμη (αντί στεφάνου)

Μας συγκινείτε όταν στις δύσκολες στιγμές απώλειας  αγαπημένου προσώπου, βρίσκετε τη δύναμη να μετουσιώσετε τη θλίψη σας σε μία πράξη αλληλεγγύης. Είτε στη παρουσία μας στη τελετή, είτε σε ηλεκτρονική δωρεά, εκδίδεται επίσημο παραστατικό.

Η Emfasis δεν λαμβάνει καμία χρηματοδότηση από κρατικούς ή δημόσιους φορείς.
Δεν εντάσσεται σε κανένα Ευρωπαϊκό χρηματοδοτικό ή επενδυτικό πακέτο.
Δεν επιβαρύνει τον Έλληνα φορολογούμενο.
Ο μόνος τρόπος για να υλοποιήσει την αποστολή της είναι η έμπρακτη συμπαράσταση όσων πιστεύουν στο όραμά της.