“Η συμβολή της Emfasis Foundation στα έκτακτα καιρικά φαινόμενα του φετινού Χειμώνα”

Η Emfasis Foundation σε συνεργασία με άλλους φορείς στάθηκε για άλλη μία φορά δίπλα στους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη και μας χρειάζονται δίπλα τους. Ο φετινός χειμώνας επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις καθώς τις τελευταίες μέρες του έτους 2019 παρατηρήθηκαν ακραία καιρικά φαινόμενα (σημαντικά χαμηλές θερμοκρασίες, ισχυρές καταιγίδες, δυνατός αέρας) γεγονός το οποίο δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο την διαβίωση των άπορων συνανθρώπων μας στον δρόμο.

 

 

Από τις 26 Δεκεμβρίου μέχρι και σήμερα η Εmfasis Foundation έχοντας μία εδραιωμένη ομάδα εθελοντών εκτελεί καθημερινές βάρδιες Streetwork έχοντας ως μοναδικό στόχο την ανακούφιση και την ενδυνάμωση των ανθρώπων που ζουν στον δρόμο. Στις βάρδιες αυτές μοιράζονται υπνόσακοι, κουβέρτες, είδη υγιεινής, νερά, σνακ καθώς παρέχεται και ψυχολογική υποστήριξη.

Καθώς ο χειμώνας συνεχίζεται, συνεχίζουμε και εμείς το έργο μας ελπίζοντας η προσπάθειά μας να φανεί σημαντική. Για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε ενεργά και να δίνουμε καθημερινά το παρόν στους δρόμους χρειαζόμαστε προμήθειες. Αν θες να βοηθήσεις και εσύ μπορείς να το κάνεις με τους παρακάτω τρόπους:
  • Αγορά ενός υπνόσακου. Για να αγοράσεις υπνόσακο πάτησε εδώ.
  • Αγορά δωροεπιταγής σούπερ μάρκετ. Για να αγοράσεις δωροεπιταγή πάτησε εδώ.
  • Αγορά ενός καλαθιού αγάπης. Για να αγοράσεις ένα καλάθι αγάπης πάτησε εδώ.
  • Δωρεά στην Emfasis Foundation. Για να κάνεις δωρεά πάτησε εδώ.

 

 

 

Η Emfasis Foundation είναι μία Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία, με ακτίνα δράσης που εκτείνεται μέσω δύο Μονάδων Κινητής Στήριξης στην Αθήνα, τον Πειραιά και την ευρύτερη Αττική. Δραστηριοποιείται σταθερά τα τελευταία 6 χρόνια στηρίζοντας άπορες οικογένειες με παιδιά, άστεγους, χρόνια άνεργους, κοινωνικά ευάλωτους νέους, κοινωνικά αποκλεισμένους ηλικιωμένους με κίνδυνο επικείμενης αστεγίας. Δεν χρηματοδοτούμαστε από κρατικά ή ευρωπαϊκά προγράμματα και στηριζόμαστε αποκλειστικά σε συνεισφορές εταιρειών και δωρεές ιδιωτών.

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top