Άλλοι τρόποι συνεισφοράς

Αγόρασε μια δωροεπιταγή σούπερμαρκετ και δώσε τους την ευκαιρία να αγοράσουν τα προσωπικά τους είδη με αξιοπρέπεια           

Αγόρασε ένα Καλάθι αγάπης Εmfasis από 10€, με τα απαραίτητα είδη επιβίωσης για έναν άστεγο συμπολίτη μας

Με 25€ αγοράζεις έναν χειμερινό υπνόσακο για έναν άστεγο και άπορο συνάνθρωπο μας

 

Κάλυψε τα έξοδα μετακίνησης και τα είδη πρώτης ανάγκης που θα προσφέρουν οι κινητές μονάδες στήριξης κατά την διάρκεια του χρόνου

Eίναι βαθιά συγκινητικό ότι ακόμα και στις πιο κρίσιμες στιγμές της απώλειας αγαπημένου προσώπου, βρίσκουμε την δύναμη να μετουσιώσουμε τη θλίψη σε μία πράξη αλληλεγγύης για κάποιον συνάνθρωπό μας που έχει την ανάγκη μας. Αν θέλετε να κάνετε μία δωρεά στην μνήμη ενός αγαπημένου σας προσώπου σου, μπορείτε να κάνετε  δωρεά αντί στεφάνων & εμείς θα σας αποστείλουμε  την απόδειξη και την συλληπητήρια επιστολή σας. Μπορείτε να κάνετε δωρεά μέσω paypal ή μέσω τράπεζας:

Τράπεζα Πειραιώς

Νούμερο Λογαριασμού: 5029-069192-340
ΙΒΑΝ: GR75 0172 0290 0050 2906 9192 340
Swift Address: PIRBGRAA

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2103220831 ή στείλτε email στο [email protected]

Τοποθέτηση Donation Box

Στηρίξτε έμπρακτα το έργο της οργάνωσής, τοποθετώντας ένα Donation box στο χώρο εργασίας σας, παροτρύνοντας τους συναδέλφους σας να προσφέρουν ένα συμβολικό ποσό το οποίο θα διατεθεί σε πρόγραμμα ανακούφισης της επιλογής σας, έπειτα από συνεννόηση.

Η ομάδα ειδικών του τμήματος εταιρικών δράσεων της Emfasis, θα σας καθοδηγήσει σχετικά με την διαδικασία..

Μέσω Τραπέζης:

Με έμβασμα στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

Τράπεζα Πειραιώς
Πανεπιστημίου 31 , Αθήνα

Όνομα Λογαριασμού: EMFASIS αστική μη κερδοσκοπική

Νούμερο Λογαριασμού: 5029-069192-340
ΙΒΑΝ: GR75 0172 0290 0050 2906 9192 340
Swift Address: PIRBGRAA

(μετά την κατάθεσή σας, ενημερώστε μας το συντομότερο δυνατό στο τηλέφωνο: +30 210 32 20 831 για να μπορέσουμε να σας στείλουμε την απόδειξή σας).

Covid-19 Support

Η Emfasis δεν λαμβάνει καμία χρηματοδότηση από κρατικούς ή δημόσιους φορείς.
Δεν εντάσσεται σε κανένα Ευρωπαϊκό χρηματοδοτικό ή επενδυτικό πακέτο.
Δεν επιβαρύνει τον Έλληνα φορολογούμενο.
Ο μόνος τρόπος για να υλοποιήσει την αποστολή της είναι η έμπρακτη συμπαράσταση όσων πιστεύουν στο όραμά της.

Δωροκάρτα αλληλεγγύης:

Προσφέρετε το πιο ξεχωριστό δώρο ανθρωπιάς. Αγοράστε μια Δωροκάρτα Αλληλεγγύης της Emfasis σε γενέθλια, γιορτές , επετείους, των αγαπημένων σας προσώπων. Καλέστε μας για να σας προτείνουμε την πιο ιδανική επιλογή ανάλογα με την περίσταση, όπως τα ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα αναδοχής αναγκών τα οποία και προσαρμόζουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές σας.

Προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης

Ενδυναμωτής

Κάλυψη βασικών εξόδων μετακίνησης ενός εθελοντή streetworker, καθ’ όλη την διάρκεια των ετήσιων δράσεων μας.

*Γιατί να διαλέξω την ενδυνάμωση ενός εθελοντή: Στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης μας σε περιβαλλοντικά θέματα προτρέπουμε τους εθελοντές μας να χρησιμοποιούν κυρίως τα μέσα μαζικής μεταφοράς ακόμα και για τις δράσεις μας σε δυσπρόσιτες περιοχές και σε αντίξοες πολλές φορές συνθήκες, κάτι το οποίο καλύπτουν με δικά τους έξοδα για να προσφέρουν καθημερινά τον πολύτιμο χρόνο τους. Με αυτό το ποσό διευκολύνεις την δράση τους και μειώνεις την ρύπανση του περιβάλλοντος με άμεσο τρόπο.

Εμψυχωτής

Ολική κάλυψη εξόδων μετακίνησης και τηλεφωνικής επικοινωνίας του με τις διάφορες δομές για το εκάστοτε περιστατικό. Αυτό εξασφαλίζει δύο απαραίτητα εργαλεία καταλυτικά στην ανακούφιση των ωφελούμενους μας, υπό αντίξοες και απρόβλεπτες συνθήκες.
 

Γιατί να διαλέξω την εμψύχωση ενός εθελοντή: Στο πεδίο της δράσης, οι εθελοντές μας χρειάζεται πολλές φορές να επικοινωνήσουν με τα γραφεία μας αλλά και με κοινωνικές δομές ώστε να μεταβιβάσουν αιτήματα των ωφελούμενων μας, καθώς και να αντιμετωπίσουν επείγοντα περιστατικά. Αυτό μέχρι και σήμερα πραγματοποιείται με έξοδα δικά τους. Με αυτόν τον τρόπο, βοηθάς και στην μετακίνηση αλλά και στην ενδεχόμενη επικοινωνία του με τον εκάστοτε φορέα για την διευκόλυνση του συνανθρώπου μας.

Υποστηρικτής

Κάλυψη εξόδων μετακίνησης, τηλεφωνικής επικοινωνίας με την Emfasis, την συμμετοχή του σε μηνιαίες πρακτικές εκπαιδεύσεις ασφάλειας, μεθοδολογίας streetwork και πρώτων βοηθειών.
 

*Γιατί να διαλέξω την ενδυνάμωση ενός εθελοντή: Οι εθελοντές μας καλούνται να επιλύσουν κατά την διάρκεια της βάρδιας τους περιστατικά τα οποία χρήζουν ιδιαίτερης αντιμετώπισης και να εργαστούν ακούραστα υπό απρόβλεπτες συνθήκες. Με αυτό το πρόγραμμα μπορείς να χρηματοδοτήσεις τόσο τα έξοδα μετακίνησης, επικοινωνίας, όσο και ειδικά σχεδιασμένες εκπαιδεύσεις ασφαλείας & streetwork στο πεδίο δράσης, για να βοηθήσει το μέγιστο αριθμό περιστατικών.

Ανάδοχος

Ως ανάδοχος εθελοντή, προσφέρετε ένα ολιστικό πακέτο κάλυψης των εξόδων μετακίνησης, επικοινωνίας με την Emfasis καθώς και πρόγραμμα κατάρτισης του μέσω vocational και soft skills training.
 

*Γιατί να διαλέξω την αναδοχή εκπαίδευσης ενός εθελοντή: Οι εθελοντές της Emfasis αφιερώνουν καθημερινά με αφοσίωση & συνέπεια καθημερινά, το χρόνο τους και το ψυχικό τους απόθεμα στην στήριξη συνανθρώπων μας σε ανάγκη. Κίνητρο τους: η ικανοποίηση της συνεισφοράς. Θεωρούμε πως τα παραδείγματα που αντλούμε από την “υπέρ-προσφορά” τους, είναι άξια αναγνώρισης και εξαίρετα πρότυπα της ελληνικής κοινωνίας. Ο οργανισμός που θα αναγνωρίσει το εξαίρετο έργο ενός εθελοντή, θα είναι σε θέση να αναδείξει μαζί με τον εθελοντή και την κοινωνική του ευαισθησία.

Χρηματοδότησε ένα πρόγραμμα ή δράση του Emfasis Foundation

Κόστος: καθορίζεται μετά από σχετική αξιολόγηση, σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε προγράμματος και τους διαθέσιμους πόρους.

Παρέχεται από την EMFASIS: επίσημη απόδειξη δωρεάς & αναφορά προόδου του έργου με μετρήσιμα αποτελέσματα και στατιστικά στοιχεία.

Με την ολοκλήρωση λαμβάνετε πλήρη αναφορά του προγράμματος, καθώς και επίσημο πιστοποιητικό ανάδοχου προγράμματος ή δράσεως (CERTIFICATION OF DONOR )

*Γιατί να χρηματοδοτήσω δράση του Emfasis Foundation: Η Emfasis δεν λαμβάνει κανενός είδους χρηματοδότηση από κρατικούς ή δημόσιους οργανισμούς. Η φύση λειτουργίας της Emfasis, την καθιστά έμπειρη στο σχεδιασμό & υλοποίηση αποτελεσματικών, στοχευμένων δράσεων. Ο τρόπος λειτουργίας της Emfasis διακρίνεται από απόλυτη διαφάνεια, που εξασφαλίζει ένα περιβάλλον ειλικρινούς και αποτελεσματικής συνεργασίας με τους δωρητές μας.